Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezetés

Rendezés:

Hogyan legyünk hatással az emberekre – John C. Maxwell

4.490 Ft

Bármi is legyen a szakmád vagy az életcélod, nagyobb hatást fejthetsz ki másokra, ha olyan emberré válsz, aki képes pozitív hatást gyakorolni a környezetére.
Sajátítsd el azokat az egyszerű, de bölcs technikákat, amelyek segítségével gyümölcsözőbb együttműködést alakíthatsz ki másokkal, és meg fogod látni, hogy személyes és szakmai sikereid lendületet nyernek!

A vezetés 5 szintje – John C. Maxwell

4.990 Ft
John C. Maxwell, első számú New York Times bestseller író felfedi, hogyan működik a valódi vezetés és elérhetővé teszi mindenki számára. A vezetés nem a titulusból fakad. Sőt, a kinevezés egy pozícióra csupán az első és a legalsó szintje a vezetés öt szintjének minden hatékony vezető számára. Hogy több légy, mint egy főnök, akit követni kell, el kell sajátítanod a képességet egy olyan csapat motiválására és felépítésére, amely nem csak eredményeket termel, hanem jövőbeli vezetőket is!

Aranyat érő vezetői ismeretek – John C. Maxwell

3.950 Ft

Az okos vezetők saját hibáikból tanulnak. A még okosabbak mások hibáiból - és sikereikből.
A könyv segíteni szeretne neked is a lehető legokosabb vezetővé válni. Maxwell a vezetésben eltöltött közel negyven éve alatt "kiásta az aranyat", így neked már nem szükséges. A huszonhat fejezet egy-egy aranyrög, ami ugyanakkor egy hat hónapos mentor program is a nemzetközileg ismert vezetői szakértőtől.

A munkahelyi elismerés 5 nyelve – Hogyan teremtsük meg a munkatársak megbecsülésének szervezeti kultúráját – Gary Chapman

5.500 Ft

Hogyan növelhetjük a vállalati elkötelezettséget és tarthatjuk meg az alkalmazottakat?
A munka világában ma már létfontosságú, hogy a munkavállalók megbecsülve érezzék magukat. Ez azonban komoly kihívást jelent, ha a vezetők és az alkalmazottak másképp fejezik ki az elismerésüket.
Hogyan alakíthatunk ki olyan munkahelyi légkört, amely a legjobb teljesítményre ösztönzi a munkatársakat?
Hogyan csökkenthetjük a munkaerő-elvándorlást, és növelhetjük az alkalmazottak és a vezetők lojalitását?
Milyen szerepet játszik a személyre szabott elismerés a munkatársak motiválásában, és hogyan alkalmazható ez a gyakorlatban?

Határok a vezetés szolgálatában – Henry Cloud

4.500 Ft
„Minden eredmé­nyes személy, csapat vagy cég azért lehet sikeres, mert a vezetés által megszabott határok ezt lehetővé teszik” – írja a szerző, aki vezetői tanácsadóként azt vizsgálja, mi szükséges az olyan céges kultúra létrehozásához, amelyben a csapatok és az egyének a lehető legjobb teljesítményre képesek.