Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áhítat

Rendezés:

Milyen hatalmas a mi Istenünk! – Louie Giglio

5.450 Ft
Csodálkozzunk rá együtt Isten nagyságára tudományos tények, érdekes feladatok, fényképek és mókás grafikák segítségével! Ebben a 100 újabb áhítatban is Isten kezének munkáját fedezhetjük fel – a távoli galaxisoktól kezdve a mikroszkopikus világig.

Leírhatatlan – Louie Giglio

4.900 Ft
Ez a könyv a teremtett világ fenségét mutatja be tudományos tények, egyedi grafikák és fényképek segítségével. A 100 áhítat arra hív, hogy jobban megismerd Istent mint alkotót: a világűr, galaxisok, bolygók és csillagok. a Föld, bolygónk szerkezete, óceánjai és időjárása.

Isten ígéreteinek tárháza – Spurgeon, C. H.

1.600 Ft
Az Isten ígéreteinek tárháza napi támogatást nyújt a hitéletben. 365 ígéret olvasható ebben a gyűjteményben, amelyet a mindenható Isten ígért népének. Spurgeon egy-egy rövid igeszakaszt bont ki lapról lapra.

Íme néhány ezekből:

  • Mindvégig szeret
  • Felel az őszinte bűnvallásra
  • Ő visszajön
  • Isten örömmel ad stb.
Ezek az ígéretek Isten iránti bizalmunkat növelik. Reggeli 5-10 perc Istennel töltött idő másképp indítja napot. Ő kerül a központba és nem a problémák.

Estéről estére – C. H. Spurgeon

3.000 Ft
Amikor a nap zaja és forgataga elcsendesül, jó dolog Istennel közösségbe vonulni. Az este hűvöse és nyugalma nagyszerű összhangban áll az imádsággal és a dicsérettel. A hanyatló nap órái olyanok, mint az idő kertjének fasorai, ahol az ember bizalmasan beszélgethet Teremtőjével, ahogyan az Úr Isten beszélt Ádámmal a paradicsomban hűvös alkonyatkor.

Csendben Istennel – mindennap – Joyce Meyer

4.790 Ft
Az élet nyomasztó terhei közepette talán nem könnyű mindennap időt szakítani arra, hogy mindent félretéve egyszerűen Istennel legyünk, de Joyce ebben a könyvben üdítően bölcs szavakkal bátorít, hogy naponta töltsünk időt az Úr jelenlétében, hogy így megújulhasson gondolkodásunk, és örömmel folytathassuk utunkat.

Erőt minden napra – Joyce Meyer

4.290 Ft

Vágj neki minden egyes napnak erőt hordozó, pozitív gondolatokkal!

A mindennapi élet folyton nyomást gyakorol ránk, és kihívások elé állít; megnehezíti azt, hogy megálljunk, és közösségben legyünk Istennel. Joyce praktikus formában megjelenő üzenetei arra bátorítanak, hogy az év összes napján szakítsunk időt erre, hiszen így nyerhetünk Erőt minden napra!

A hét igekincse – Gyökössy Endre

3.800 Ft
Hogyan jutott eszembe, hogy olyan elmélkedés-sorozatot állítsak össze, amely az év minden hetére egy-egy csodálatos, drágagyöngyként ragyogó Igét állít elénk?
Egy kisfilm-sorozat ihletett meg, amit a Hét műtárgya címmel vetítettek a televízióban. Minden héten egy értékes festmény vagy szobor állt a középpontban, s a felvevő kamera a lehető leggondosabban, centiméterről centiméterre mutatta be a tárgyat. Közben a bemondótól megtudtuk, ki volt az alkotója, miről híres ez a műkincs, és még sok más egyéb fontos tudnivalót is elősorolt.
Milyen jó lenne, ha egyszer ilyen alapossággal tanulmányoznánk a mi legértékesebb „műkincsünket”, Isten Igéjét, a Bibliát!
Ezért tehát minden hétre kiválasztottam egyetlen Igét, hogy azt elmélkedve körüljárjuk, alaposan szemügyre vegyük, megvizsgáljuk a modern bibliatudomány fényében.
Igyekszem megrajzolni köréje a kortörténeti hátteret, majd rávilágítani arra, mit jelent számunkra, itt és most ez az Ige…

A kegyelem harmatja – Áhítatok az év minden napjára – Cseri Kálmán

4.990 Ft
A szerző az év 365 napjára szolgál lelki elemózsiával, s nagypéntekre, a mennybemenetel napjára, valamint pünkösdre is megfogalmazta hitének és református gyakorlatának megfelelő üzenetét. Célja, hogy rövid igemagyarázataival az olvasó tekintetét Istenre, s gondolatait az örökkévalóságra irányítsa. Olyan perspektívát kínál, ahonnan nemcsak a bennünket körülvevő világ jelenségeit, hanem életünk valamennyi kérdését, kapcsolataink megannyi aspektusát is újraértelmezhetjük, némelyekre pedig választ is remélhetünk.