Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Patmos Records

Rendezés:

Action Bible - Képregény Biblia

8.990 Ft
A Képregény Biblia érthetően és erőteljesen mutatja be a modern kor olvasóinak a Biblia történeteit. Az egyszerű narráció (magyar nyelvű) és a valósághű képi ábrázolás lenyűgöző együttese minden korosztályt képes megszólítani. Sergio Cariello nemzetközileg elismert illusztrátor színes, energikus és érzelem gazdag figurái megragadják a figyelmet. Ábrázolásmódját tekintve Sergio a merész rajzolók táborába tartozik. A Képregény Biblia több mint 200 elbeszélést tartalmaz kronológiai sorrendben, így könnyen nyomon tudjátok követni a bibliai események időrendiségét. Egy, nagyalakú, vastag könyv, amely tartalmazza  a világ leglenyűgözőbb és legizgalmasabb történetét!

Ahol én vagyok – Hogyan juthatunk a mennybe, és miként kerülhetjük el a poklot? – Billy Graham

3.791 Ft
Az Ahol én vagyok című könyvében Billy Graham megosztja mindazt, amit a Bibliából megtudhatunk az örökkévalóságról. A hatvanhat könyv üzenetét az igazságról, a veszélyekről, a szeretetről, és a jövő bizonyosságáról.

Imádkozz Isten igéjével a gyermekedért – Jodie Berndt

4.490 Ft
Az Imádkozz Isten Igéjével a gyermekedért című könyv megtanít arra, hogyan imádkozzunk a gyermekünkért olyan fontos területeken, mint például a hite, a jellemének fejlődése, a biztonsága, a kapcsolatai vagy a jövője, hogyan imádkozzunk a gyermekünk identitástudatának alakulásáért, valamint azért, hogy bölcsen használja a technológiai eszközöket. Ötleteket kapunk ahhoz is, hogyan adjuk tovább az imádkozás örökségét.