Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bible Journal

2022. 09. 06. 11:03:54
Izgatottan vettük kézbe az új Inspiráló Bibliát
A Bibliák egész nyáron egy hatalmas konténerben hajóztak Európa felé.  Képzelhetitek, milyen nagy volt az örömünk, mikor végre megkaptuk a hírt, hogy Magyarországra érkeztek! Azon nyomban meg kellett néznünk, kézbe kellett vennünk! Nézzétek meg ti is a videóban! 
2021. 09. 01. 00:00:00
Új elemekkel bővült az Inspiráló termékcsalád

Inspiráló doboz 1.0

Ebben a csomagban minden együtt van a kreatív igetanulmányozás megkezdéséhez. A doboz kedvező áron tartalmaz egy Inspiráló Bibliát, Workshopfüzetet, Inspiráló alkotócsomagot (scrapbook papír, papír díszítőelem, műanyag stencil, papír matrica, golyóstoll, kivágó, kétoldalú ragasztószalag) és egy leírást az Ispiráló eszköztárról. Ez a készlet ajándéknak is kiváló lehet.

2021. 09. 01. 00:00:00
Legyen saját Inspiráló Bibliád!
Nyerj ihletet Isten Igéjéből! Hagyd, hogy a Szentírás inspiráljon a kreatív alkotás által is! Ahogyan Isten egykor arra indított embereket, hogy lejegyezzék a Biblia szavait, úgy bennünket is inspirálni akar: nemcsak arra, hogy meghalljuk szavát a Szentíráson keresztül, hanem arra is, hogy választ adjunk neki. Isten beszéde cselekvésre sarkall minket, és arra ösztönöz, hogy elcsendesedve átgondoljuk, amit olvasunk, és reflektáljunk rá. Az Inspiráló Biblia széles margója teret ad a gondolatoknak és a kreatív igetanulmányozásnak. Ebben a Bibliában több mint 400 gyönyörű grafika is található, melyeket akár ki is színezhetsz. Engedd, hogy a hited kreatív formát öltsön ebben a Bibliában, és így olyan kinccsé válhasson, mely tovább inspirálhat Téged és a környezetedben élőket is!
2021. 09. 01. 00:00:00
Inspiráló videók
Itt olyan videókat találsz, melyek segítséget jelentenek a kreatív bibliatanulmányozás során. Az Inspiráló gondolatok sorozat egy-egy igeszakasz tanulmányozásában segít. Ha feliratkozol a YouTube-csatornánkra, akkor értesítést kaphatsz, ha egy-egy újabb rövidfilmünk megjelenik.