Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Scolar Kiadó

Rendezés:

A Biblia növényei – Fráter Erzsébet

7.995 Ft
A Biblia növényinek megismerése, és jelképrendszerük pontosabb értelmezése az érdekességeken túl abban is segít, hogy jobban megértsük Isten nekünk szóló üzenetét.
Aki pedig eddig nem vette kézbe a Bibliát – a világon legtöbbet forgatott könyvet –, a Szentföldön készült fényképekkel illusztrált mű neki is biztosan kedvet csinál ehhez az izgalmas szellemi kihíváshoz.

A Biblia ételei – Fráter Erzsébet

7.995 Ft

Biblia és étkezés? Csak látszólag távol álló fogalmak! A Szentírást olvasgatva az emberiség ezen "életbevágó" tevékenységének számos vonatkozása tárul elénk, és kérdések sora merül fel. Mi a tejjel és mézzel folyó föld? Mi volt a bibliai időkben a legnépszerűbb étel? Miért törik a kenyeret, miért nem vágják? Milyen böjti ételeket ettek?

Aki receptekre számít, talán csalódni fog, aki azonban kíváncsi arra, hogy miért kellett a vizet borozni, hogyan tud a só megízetlenülni, és miért evett Dániel csak zöldségeket, az örömét leli majd e könyvet lapozgatva.

A szimbolikus vacsaorák, a manna, a szent és áldozati ételek pedig mind arra mutatnak, hogy táplálék nem csak a testnek jár. Ismeretre és Isten üzeneteire éhesen olvassuk A Biblia ételeit, és mell a Bibliát!