Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paulus

Rendezés:

Milyen az egészséges gyülekezet? – Mark Dever

1.990 Ft
Milyen az ideális gyülekezet, és mi alapján ismerhetjük fel? Vajon miben különbözik a többi gyülekezettől, és ami ennél is fontosabb: mit csinál másképp – különösen a társadalomban? Sokan nem igazán tudjuk a választ ezekre a kérdésekre, bár valószínűleg azért vannak elképzeléseink.

Magyarázó igehirdetés – Hogyan tolmácsoljuk Isten Igéjét korunkban? – David Helm – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 3. rész

2.490 Ft

MITŐL LESZ JÓ EGY IGEHIRDETÉS?
Ebben a közérthető nyelven íródott könyvben, ami igehirdetőknek és igehirdetőjelölteknek készült, David Helm felvázolja milyen lépéseket kell követnünk ahhoz, hogy Isten Igéjének hűséges magyarázói legyünk.
A kötet, amellett, hogy az igehirdetők számára gyakorlatias és részletes útmutatást nyújt, ugyanúgy segít a hallgatóságnak is a jó igehirdetés felismerésében.

Az evangélium – Az egyház, Krisztus szépségének tükre – Ray Ortlund – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 1. rész

1.990 Ft
Mennyire tükrözi az egyház Krisztus szépségét? Ray Ortlund időszerű könyvében amellett érvel, hogy az evangélium tanítása evangélium szerinti kultúrát hoz létre. Gyülekezeteinkben sajnos gyakran épp ez az evangélium szerinti kultúra a kirakójáték hiányzó darabja. Ha viszont engedik, hogy az evangélium ereje átformálja őket, gyülekezeteinket beragyogja majd Krisztus dicsősége.

A gyülekezeti tagság – Honnan tudhatja a világ, ki képviseli Jézust? – Jonathan Leeman – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 2. rész

1.990 Ft
Miért kellene gyülekezethez csatlakoznunk? Fontos, ám gyakran elhanyagolt része keresztény életünknek, hogy egy gyülekezet aktív tagjává váljunk. A mai trendnek megfelelően azonban sokan kerülik az intézményesített vallásgyakorlást, és nem szívesen kötelezik el magukat.
Jonathan Leeman egyenes, szókimondó stílusában fejtegeti a gyülekezeti tagság fogalmát és jelentőségét. Kellő tisztelettel közelít a gyülekezet témaköréhez, és meggyőző érvekkel támasztja alá, miért fontos a hívők közösségéhez tartoznunk.

A gyülekezet elöljárói – Isten népének pásztorai – Jeramie Rinne – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 4. rész

2.490 Ft
MILYEN A HATÉKONY GYÜLEKEZETVEZETÉS?
Jeramie Rinne közvetlen hangnemű könyvében a gyülekezetvezetésről
szóló bibliai tanítás alapján, közérthetően mutatja be az elöljárók „munkaköri
leírását”.
A tömör, de tartalmas kötet gyakorlati tanácsokkal látja el az újdonsült
elöljárókat, és a gyülekezeti tagoknak is segít lelki vezetőik megértésében
és támogatásában. Kegyelem, bölcsesség és tisztánlátás: ezt nyújtja
az elöljáróknak, hogy örömmel vethessék bele magukat a feladataikba.