Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paulus

Rendezés:

Milyen az egészséges gyülekezet? – Mark Dever

1.990 Ft
Milyen az ideális gyülekezet, és mi alapján ismerhetjük fel? Vajon miben különbözik a többi gyülekezettől, és ami ennél is fontosabb: mit csinál másképp – különösen a társadalomban? Sokan nem igazán tudjuk a választ ezekre a kérdésekre, bár valószínűleg azért vannak elképzeléseink.

Az evangélium – Az egyház, Krisztus szépségének tükre – Ray Ortlund – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 1. rész

1.990 Ft
Mennyire tükrözi az egyház Krisztus szépségét? Ray Ortlund időszerű könyvében amellett érvel, hogy az evangélium tanítása evangélium szerinti kultúrát hoz létre. Gyülekezeteinkben sajnos gyakran épp ez az evangélium szerinti kultúra a kirakójáték hiányzó darabja. Ha viszont engedik, hogy az evangélium ereje átformálja őket, gyülekezeteinket beragyogja majd Krisztus dicsősége.

A gyülekezeti tagság – Honnan tudhatja a világ, ki képviseli Jézust? – Jonathan Leeman – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 2. rész

1.990 Ft
Miért kellene gyülekezethez csatlakoznunk? Fontos, ám gyakran elhanyagolt része keresztény életünknek, hogy egy gyülekezet aktív tagjává váljunk. A mai trendnek megfelelően azonban sokan kerülik az intézményesített vallásgyakorlást, és nem szívesen kötelezik el magukat.
Jonathan Leeman egyenes, szókimondó stílusában fejtegeti a gyülekezeti tagság fogalmát és jelentőségét. Kellő tisztelettel közelít a gyülekezet témaköréhez, és meggyőző érvekkel támasztja alá, miért fontos a hívők közösségéhez tartoznunk.