Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pál levele a kolossébeliekhez és Filemonhoz – A Biblia ma – R. C. Lucas

3.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: SKIM029-RCL-KOLFIL
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Harmat Kiadó

Leírás és Paraméterek

Ki ne vágyna szabad és teljes életre?  

A Kolossébeliekhez írt levelében Pál apostol rámutat, hogy a szabadság és a teljesség egyedül Krisztusban érhető el. Aki Krisztust befogadja, annak Őbenne kell növekednie, és ezért nincs szüksége semmi „többre”, hiszen általa mindent megkapott.

Korunk egyik jellegzetessége, hogy az ember mindent akar, és mindent azonnal. Keresi a gyors és könnyű megoldásokat, szeret dúskálni a lelki és testi javakban. R. C. Lucas szerint nem új ez a gondolkodásmód, és mindig beférkőzött az egyházba is. Hajlamosak vagyunk elfelejteni – figyelmeztet a szerző –, hogy hitben járjunk, nem látásban. „Az az út, amelyre az apostol az egyházat irányítja: a gyengeség, az erőfeszítés, a nehéz munka, a könnyek és az aggodalmak útja”.

„Ne gondoljuk, hogy ma szinte hiánytalanul élvezhetjük Krisztus győzelmének gyümölcseit, és a menny ennek dicsőséges beteljesülése, a végső ecsetvonás lesz. Inkább lássuk meg, hogy mindannak a jónak, amit Krisztus nyert el számunkra, a legnagyobb része a jövőben van elrejtve, és a jelen tapasztalatunk nem több, mint nagyszerű ízelítő a jövőből.”

ISBN szám 978-963-288-750-0
Kiadás éve 2023
Kiadó Harmat Kiadó
Kivitel kartonált
Méret 142 x 197mm
Oldalszám 176

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!