Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyarázó igehirdetés – Hogyan tolmácsoljuk Isten Igéjét korunkban? – David Helm – Egészséges gyülekezetek építése sorozat 3. rész

2.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: SKIH010-MAGYIG-DH
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Paulus

Leírás és Paraméterek

MITŐL LESZ JÓ EGY IGEHIRDETÉS?
Ebben a közérthető nyelven íródott könyvben, ami igehirdetőknek és igehirdetőjelölteknek készült, David Helm felvázolja milyen lépéseket kell követnünk ahhoz, hogy Isten Igéjének hűséges magyarázói legyünk.
A kötet, amellett, hogy az igehirdetők számára gyakorlatias és részletes útmutatást nyújt, ugyanúgy segít a hallgatóságnak is a jó igehirdetés felismerésében.

„David Helmnek sikerült megírnia a leghasznosabb és legtömörebb könyvet, amit a magyarázó igehirdetés témájában valaha olvastam.”
     Matt Chandler, a dallasi The Village Church vezető lelkésze 

„Ha az igehirdetésről tartanék órát, és csak egyetlen kötelező olvasmányt jelölhetnék ki, akkor ez lenne az. Ritkaságszámba megy az ilyen könyv, amely egyszerre vezeti be a témába a kezdőket, és tanítja a tapasztalt olvasókat.”
     Mark Dever, a washingtoni Capitol Hill Baptista Gyülekezet vezető lelkésze és a 9Marks szolgálat elnöke

„Helm jól kidolgozott és egészen lenyűgöző művet tárt elénk a Szentíráshoz hű igehirdetés témájában, annak gyakorlatára és elméletére egyaránt kitérve. Rendkívül fontos munka.”
     R. Kent Hughes, a wheatoni College Church nyugalmazott vezető lelkésze

David Helm (teológia mesterképzés, Gordon-Conwell Theological Seminary) a chicagoi Holy Trinity Church lelkésze és a Charles Simeon Trust elnöke, ahol gyakorta van lehetősége igehirdetés kapcsán tanácsot adni. Helm társszerzője a Preach the Word: Essays on Expository Preaching könyvnek, valamint a The Big Picture Story Bible szerzője és a Crossway kiadó Preaching the Word kommentársorozatában a Péter első és második leveléről, továbbá a Júdás leveléről szóló részek szerzője.

ISBN szám 978-615-01-7420-4
Kiadás éve 2023
Kiadó Paulus Alapítvány
Kivitel kartonált
Kötés ragasztókötés
Méret 125 x 175mm
Oldalszám 144

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!