Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koinónia Kiadó

Rendezés:

A Szentírás imádságoskönyve – Dietrich Bonhoeffer

790 Ft
Bonhoeffer szerint a Bibliában találjuk meg a válaszokat minden kérdésünkre. Az Ige az a szilárd talaj a lábunk alatt, amelyen képesek vagyunk megállni. A Zsoltárok könyvének jelen olvasata kiválóan szemlélteti, hogy Bonhoeffer bibliamagyarázatainak középpontjában mindig Jézus Krisztus személye áll, elsősorban arra kérdez, hogy mit üzen nekünk ma Isten a Szentíráson keresztül.

Szenvedélyem, Isten – John Piper

3.100 Ft

„Elégedettség… Boldogság… Öröm. John Piper szerint a boldogságra törekvés Istennel kapcsolatban nemcsak lehetséges, hanem fundamentális jelentőségű. Szenvedélyem, Isten című műve drámai módon rengeti meg az Istennel kapcsolatos hagyományos perspektívánkat. Piper feltárja, hogy valójában nem kell választanunk a Krisztust követő életben a kötelesség és az öröm között.”
(Márkus Tamás lelkész, Károli Gáspár Református Egyetem)

Beszédek a magánzárkában – Richard Wurmbrand

2.900 Ft
"Istenem! Évekig embereknek prédikáltam. Gyakran elfelejtettem, hogy van egy láthatatlan gyülekezet is a templomban: angyalok figyelik, hogyan magyarázzuk szavaidat. Most, hogy egyedül veled és a te láthatatlan szolgáiddal maradtam, elkezdhetek egy új prédikációsorozatot." - indítja beszédeit Richard Wurmbrand, zsidó származású evangélikus lelkész, aki a kommunizmus alatt tizennégy évig raboskodott romániai börtönökben.

Dalrakeltő – Szívderítő üzenetek gyerekeknek – Sally Lloyd-Jones

5.500 Ft
A Dalrakeltő minden gyermek számára érthető módon ad át egyszerű, ám igazán mély bibliai igazságokat. Nagyszerű alapul szolgálhat családi áhítatokhoz, beszélgetésekhez, esti mesemondáshoz, vagy akár a Jézus meséskönyve, a Biblia című könyv társaként is olvasható. 

Boldog rabságom – Szilágyi Sándor

1.800 Ft

Szilágyi Sándor erdélyi református lelkész bizonyságtétele a hitéért bebörtönzött éveiről. Hogyan maradhatott meg a hite és az öröme az igazságtalan meghurcoltatás évei alatt? Egy ártatlanul és látszólag cél nélkül megélt szenvedéstörténet tényszerű dokumentuma helyett egy a szenvedést kiváltságként megélő, elragadtatott, misztikus lélek Krisztusban való elmélyülésének naplóját olvassuk. A szenvedésnek és a próbáknak elébesiető, derűs készenlétével a szerző tulajdonképpen nevetségessé teszi az elnyomás mindenféle szellemtelen, a szenvedőkben győzelmes Krisztushoz képest unalmasnak bizonyuló megnyilvánulását.