Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Inspiráló Biblia – kartonált

15.990 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 113751
Cikkszám: WM01-01-ÚRKIBKRT2019
Elérhetőség: 44 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Veritas Kiadó

Leírás és Paraméterek

Az Inspiráló Biblia a kreatív bibliatanulmányozás teljesen újszerű eszköze. Célja, hogy segítsen még mélyebben megérteni Isten Szavát és kreatív feleletet adni rá. Úgy is mondhatnánk: rajzos dicsőítés, reakció, visszhang az isteni Szóra. Ez a Biblia új módot kínál ahhoz, hogy kapcsolatot teremtsünk a Szentírással, hogy elmélkedjünk rajta, és reagáljunk rá – legyünk akár kezdő színezők vagy gyakorlott illusztrátorok. A kötet vonalas grafikáinak interaktív jellege átmenetet képez a művészi rajzok nélküli, széles margóval ellátott és a színes illusztrációkkal rendelkező Bibliák között, lehetővé téve az olvasók számára, hogy kreatív önkifejezés útján kapcsolódjanak a Szentíráshoz. A Bible Journal és a színezés segítségével Isten Igéje élethozó, reményt adó, gyógyító és interaktív úton is megtapasztalható.

Az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy az Inspiráló Bibliát generációtól és lelki érettségtől függetlenül bárki használhatja. Igazán egyedülálló módja az annak, hogy elmélyüljünk Isten Igéjében, és új, frissítő módon reflektáljunk rá. Ez a Biblia – amely az újonnan revideált Károli-Biblia szövegét használja – széles margókkal rendelkezik a lapszéleken, elegendő helyet biztosítva a megszólító Igére való válaszadásra, illetve 400 színezhető illusztrációt is tartalmaz, amelyek segíthetnek megmozgatni a kreatív fantáziánkat.

Jellemzők:

  • az újonnan revideált Károli-Biblia szövegével
  • jól olvasható betűk
  • egyhasábos tördelés
  • fekete betűs szöveg
  • széles margók a jegyzeteknek és a kreatív igetanulmányozáshoz
  • több mint 400 illusztrált, színezhető igevers
  • slipcase

Tuljadonságok:

  • kreatív kartonkötés
  • gömbölyített sarkok

ISBN szám 978-963-288-439-4
Kiadás éve 2019
Kiadó Harmat–Veritas
Kivitel puhatáblás
Kötés cérnafűzött, kötött
Méret 155 × 200 × 38 mm
Oldalszám 1520 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mit jelent számomra az Inspiráló Biblia?

„Az Inspiráló Biblia forradalmasította azt, ahogyan én és sokan mások is kölcsönhatásba lépünk a Szentírással – úgy, mint még soha. Szinte mindenhová magammal viszem kreatív, rajzolós eszközeimet, és így nemcsak azt oszthattam meg, hogy ez milyen egyedi és különleges, de három asszonynak Krisztusról is beszélhettem. Ők mindhárman olyan Bibliát kerestek, amelyik őket is meg tudja szólítani, ami számukra is érthető. A színezés csak hab a tortán! Isten Igéje eleven és életeket változtató. Köszönöm önöknek, hogy ilyen csodás eszközt készítettek a Szentírás tanulmányozásához, ami által még jobban elmélyülhetek benne!”

„Nekem nagyon megtetszett az Inspiráló Biblia. Van ugyanis egy rajzolni, festeni szerető hétéves gyermekem, és úgy érzem, hogy ezt megoszthatom vele, ezen együtt tudunk dolgozni, miközben Istent is jobban megismerhetjük… Azt hiszem, ez megnyitotta a szívemet és a szememet, hogy meglássam, hogy Istentől kaptuk a kreativitás képességét, amit most megélhetünk a Bibliánkban is.”