Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Imádkozz Isten igéjével a gyermekedért – Jodie Berndt

4.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KOPATM-JB-IMGYERM
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Gyártó: Patmos Records

Leírás és Paraméterek

EGY KÖNYV, MELY ÖRÖKÉRVÉNYŰ BÁTORÍTÁST JELENT, ÉS JAVASLATOKKAL SZOLGÁL OLYAN SZÜLŐK SZÁMÁRA, AKIK SZERETNÉNEK MÉG NAGYOBB ODAADÁSSAL IMÁDKOZNI GYERMEKEIKÉRT.
Szülőként nincs annál nagyobb megtiszteltetés, mint hogy az imáinkon keresztül együttműködhetünk Istennel, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy céljai megvalósuljanak szeretteink életében.

Ezt a húszéves évfordulóját ünneplő "modern klasszikust" most átdolgozott és kibővített kiadásban olvashatjuk. A könyvből megérthetjük, hogyha szülőként a Bibliára hagyatkozunk a vágyaink és kéréseink megfogalmazásakor, azzal meg-nyitjuk az ajtót Isten gondviselő szeretete előtt, és megszabadulhatunk olyan érzésektől, mint a gyermekeinkkel kapcsolatos aggodalom és félelem.

Az Imádkozz Isten Igéjével a gyermekedért című könyv megtanít arra, hogyan imádkozzunk a gyermekünkért olyan fontos területeken, mint például a hite, a jellemének fejlődése, a biztonsága, a kapcsolatai vagy a jövője, hogyan imádkozzunk a gyermekünk identitástudatának alakulásáért, valamint azért, hogy bölcsen használja a technológiai eszközöket. Ötleteket kapunk ahhoz is, hogyan adjuk tovább az imádkozás örökségét.

ISBN szám 9786156108623
Kiadás éve 2022
Kiadó Patmos Records
Oldalszám 356

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!