Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan építsünk Istenfélő házasságot – Joel és Mary Beeke

800 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KOPRES-ISTFELHAZ
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Gyártó: Presbiteriánus Kiadó

Leírás és Paraméterek

Isten csodálatos házassággal áldotta meg Joel és Mary Beeke-t. Lehetőséget adott nekik arra is, hogy problémás házasságban élők sokaságán segítsenek, illetve számtalan jegyespárnak tartsanak házasság előtti tanácsadást. Jelen írásukban tíz olyan alapelvet osztanak meg, amelyet tanácsadásaik során is hangsúlyoznak. Talán a ti kapcsolatotoknak sem tenne rosszat egy kivizsgálás. Ha így van, gondoljátok végig alaposan az Istent dicsőítő házasság itt felsorolt jellemzőit! Törekedjetek mindezek gyakorlására, és házasságotok javulni fog!

„Nagyszerű és időszerű tanácsok egy csodás pártól, akik házasságának csaknem három évtizede vagyok szemtanúja. Minden segítségre szükségünk van ahhoz, hogy házasságunk szeretetteljes maradhasson, és Jézust tükrözze vissza. Ehhez pedig ennél a füzetnél jobbat nem is találhatnánk.” (Derek W. H. Thomas, vezető lelkész Első Presbiteriánus Gyülekezet, Columbia)

„A füzet olvasása közben jöttem rá, hogy szükségem volt a leírtakra – a mindennapok örömteli és bölcs alapjaira azzal, akit a legjobban szeretek. Ezek a jóságos és tiszta szavak megmostak és megerősítettek, általuk megújultam, különleges erőforrásokra tettem szert, és izgalmas elhatározásokra jutottam – áldottam értük Istent.” (Geoff Thomas, ötven évig volt az Alfred Place Baptista Gyülekezet lelkésze Aberystwyth, Wales)

Joel R. Beeke a Puritán Református Teológiai Szeminárium Szisztematikus Teológia és Homiletika Tanszékeinek vezetője és professzora. Mary Beeke-vel 1989-ben házasodtak össze. Három gyermekük és két unokájuk van. A Heritage Református Gyülekezet lelkészeként és lelkészfeleségeként szolgálnak a michigani Grand Rapids-ben.

ISBN szám 9786155063152
Kiadó Presbiteriánus Kiadó
Kivitel tűzött
Méret 150 x 210mm
Oldalszám 25

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!