Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Magyarázatos Károli-Biblia ELŐRENDELÉS megnyílt
2024. 01. 30. 11:26:00
Magyarázatos Károli-Biblia ELŐRENDELÉS megnyílt

Nagy örömmel jelezzük, hogy többéves munkánk az utolsó fázisához érkezett: hamarosan magyar nyelven is olvasható lesz a világ egyik legjobb magyarázatos Bibliája, az ESV Study Bible! Rendeld elő 20 000 Ft-ért ezt az egyedülálló, 3000 oldalas kiadványt, hogy jelentős kedvezménnyel vásárolhasd meg ősszel, amikor megjelenik!

Megnyílt a bemutatótermünk!
2024. 03. 04. 13:30:25
Megnyílt a bemutatótermünk!
Ha személyesen szeretnéd átvenni rendelésedet vagy megnézni termékeinket, most nyílt átvevőpontunkon megteheted.
Megjelent az Ássunk mélyebbre! sorozat 2. kötete – az első kötet eszközei a gyakorlatban
2023. 06. 02. 13:24:07
Megjelent az Ássunk mélyebbre! sorozat 2. kötete – az első kötet eszközei a gyakorlatban

"Még sosem láttam égő csipkebokrot, nem szenvedtem még fekélyektől (tizenhét éves korom szörnyű pattanásai sem voltak annyira rosszak), sosem választottam ketté a fürdővizemet, és nem sétáltam át a közepén – írja Andrew Sach. – Mégis milyen aktualitása lehet számomra Mózes második könyvének?"

Az Ássunk mélyebbre! című kötetben bemutatott eszközök használatával felfedezhetjük, mit üzen számunkra ma egy bizonyos bibliai könyv. Ebben az új kötetben a gyakorlatban láthatjuk mindazon eszközök használatát, amelyeket az első kötet taglal: az ismétlés eszköze segít megértenünk, hogy Isten neve igenis nagy dolog; a szövegkörnyezet eszköze rámutat, hogy miért volt annyira fontos legyőzni az amálékieket; az idézet/utalás eszköze pedig egy egész miniédenkertet tár elénk ott, ahol a legkevésbé számítottunk volna rá... És még folytathatnánk a sort.

Megjelent online katalógusunk!
2023. 05. 24. 00:00:00
Megjelent online katalógusunk!

Lapozz bele! 
Katalógusunk azért készült, hogy bemutassuk a Waymaker áruház egyre terebélyesedő kínálatát. Webáruházunk fókuszában a Szentírás áll. Termékeink vagy magát a Biblia üzenetét tartalmazzák, vagy a mélyebb, helyesebb megértését segítik elő, vagy pedig ahhoz járulnak hozzá, hogy minél többször a szemünk előtt lehessenek Isten megszólító szavai.

A katalógusban található termékeink mellett mindig találsz egy kódszámot. Ez alapján könnyen rájuk tudsz keresni, így láthatod az aktuális árakat, és rögtön meg is tudod rendelni őket. Ha több színváltozatban is kapható a termék, egészítsd ki a számsort a kis négyzetek mellett látható választott szín kódjával.

Reméljük, hamarosan vásárlóink között üdvözölhetünk!

 

Újabb kiadvánnyal bővült a kínálatunk: Jézus az élet
2023. 01. 19. 00:00:00
Újabb kiadvánnyal bővült a kínálatunk: Jézus az élet

Ezzel a füzettel János evangéliumát, a megváltás örömüzenetét adhatjuk tovább. A bevezetés összefoglalja ezt az örömüzenetet, segíti olvasóját, hogy Jézus mellett döntsön, és tanácsot ad az Isten családjában való élethez.

Újabb könyvünk jelent meg Isteni kirakós – A Biblia történetének áttekintése címmel
2023. 01. 12. 00:00:00
Újabb könyvünk jelent meg Isteni kirakós – A Biblia történetének áttekintése címmel

Hatvanhat könyv, negyven szerző, sokféle műfaj, közel kétezer év alatt írták. Világszerte bestseller, számtalan fordításban és nyelven jelent meg. Egy könyv, amelyre bíróságon esküdnek, amelyről viták folynak, és amelyet vitákban idéznek. Nyilvánvaló, hogy a Biblia nem egy átlagos könyv.

De hogyan kezdhetjük el olvasni és megérteni a Bibliát mint egészet?

Izgatottan vettük kézbe az új Inspiráló Bibliát
2022. 09. 06. 11:03:54
Izgatottan vettük kézbe az új Inspiráló Bibliát
A Bibliák egész nyáron egy hatalmas konténerben hajóztak Európa felé.  Képzelhetitek, milyen nagy volt az örömünk, mikor végre megkaptuk a hírt, hogy Magyarországra érkeztek! Azon nyomban meg kellett néznünk, kézbe kellett vennünk! Nézzétek meg ti is a videóban! 
FLEXIFÜZETEK, amiket kedved szerint alakíthatsz, variálhatsz!
2022. 02. 16. 16:08:00
FLEXIFÜZETEK, amiket kedved szerint alakíthatsz, variálhatsz!

Arra gondoltunk, bibliatanulmányozáshoz, de bármilyen jegyzeteléshez milyen jó is lenne Igés füzetet használni! Ezért alkottuk meg cserélhető lapbetétes jegyzetfüzeteinket. Variálható a borító, a belső (vonalas, négyzethálós, ponthálós, sima) és még a külön kapható gumipánt-készlettel a rögzítő színét is kiválaszthatod!

MEGJELENT! - Az "Ássunk mélyebbre!" című könyv már kapható
2022. 02. 10. 14:45:00
MEGJELENT! - Az "Ássunk mélyebbre!" című könyv már kapható

A Budapesti Kortárs Keresztény Intézet gondozásában megjelent "Ássunk mélyebbre!" c. könyv hiánypótló mű, amely a Biblia mélyebb megismerését segíti.

Amikor a Biblia olvasásáról és megértéséről van szó, nem keresztény emberek és néhány hívő is sokszor egy veszélyes szófordulatot használ: "Nos, ez a te értelmezésed." Való igaz, hogy megfelelően körültekintő értelmezés nélkül szinte bármit "mondhat" a Biblia. Ez a kötet abból a meggyőződésből született, hogy van helyes és van helytelen módja a Biblia értelmezésének, és a szerzők segítenek abban, hogy helyesen tudjuk olvasni a Bibliát.

Az Ássunk mélyebbre! tizenhat olyan "szerszámot" kínál az olvasóknak, melyek segítségével bármely bibliai igeszakasz mélyére hatolva fedezhetik fel azt a jelentését, amely megfelel a bibliai szerző eredeti szándékának. Példákon keresztül mutatja be, hogy az egyes eszközök miként segíthetik az olvasót abban, hogy valami izgalmasra és fontosra bukkanjon egy-egy szövegben. Az "Ássunk mélyebbre!" feladatok pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy begyakoroljuk az adott eszköz használatát. A könyv tömörsége és könnyen olvasható formátuma ideális minden olyan keresztény számára, aki a legtöbbet szeretné kihozni a Bibliából, Isten szavának a pontos megértésére törekedve.

Új elemekkel bővült az Inspiráló termékcsalád
2021. 09. 01. 00:00:00
Új elemekkel bővült az Inspiráló termékcsalád

Inspiráló doboz 1.0

Ebben a csomagban minden együtt van a kreatív igetanulmányozás megkezdéséhez. A doboz kedvező áron tartalmaz egy Inspiráló Bibliát, Workshopfüzetet, Inspiráló alkotócsomagot (scrapbook papír, papír díszítőelem, műanyag stencil, papír matrica, golyóstoll, kivágó, kétoldalú ragasztószalag) és egy leírást az Ispiráló eszköztárról. Ez a készlet ajándéknak is kiváló lehet.