Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hirdesd az Igét! sorozat 1. – Magyarázó igehirdetés – de miért? – David Jackman

2.100 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 334168
Cikkszám: SKIH013-DJ-MIH
Elérhetőség: 157 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Budapesti Kortárs Keresztény Intézet

Leírás és Paraméterek

A Hirdesd az Igét! sorozat minden igehirdetőnek szól. E rövid könyvek elindítják az újdonsült igehirdetőt a hűséges igehirdetés útján, segítenek a tapasztalt igehirdetőnek tökéletesíteni a készségeit, illetve az igehirdetői csoportoknak egymást élesíteni. Akárhogyan használják is ezt a kiadványt, reméljük, hogy eléri kettős célját: megértik az igehirdetés lényegét (amely az Ige), és belevágnak a prédikálásba (hirdetve az Igét).

A magyarázó igehirdetés legegyszerűbben fogalmazva olyan igehirdetés, amely hagyja, hogy a Biblia szövege irányítsa az üzenet tartalmát. De miért olyan fontos ez?

Ebben a rövid könyvben David Jackman kifejti a magyarázó igehirdetés mögött rejlő szándékot, útmutatást ad arra, hogy miként lehet ezt átültetni a gyakorlatba, és végigvesz néhány példát a magyarázó igehirdetésre. Ez a könyv létfontosságú eszköz lehet mindenki számára, aki Isten Igéjének a hirdetésével és tanításával foglalkozik.

David Jackman a Proclamation Trust volt elnöke, valamint a Cornhill Training Course alapító igazgatója. Ennek a képzésnek az a célja, hogy igehirdetők új nemzedékét képezze ki és készítse fel. Jackman nyugdíjba vonulása óta is aktívan dolgozik ezért mint igehirdető, író, műhelyfoglalkozások vezetője és a képzések anyagainak szerzője. Korábban az Above Bar Church gyülekezet lelkipásztora volt Southamptonban.

ISBN szám 978-615-01-0737-0
Kiadó Budapesti Kortárs Keresztény Intézet
Oldalszám 144

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!