Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Encián Kiadó

Rendezés:

A súlytalan királylány – George MacDonald

3.700 Ft
George MacDonald izgalmas és szép tündérmeséje egyedülálló kalandra hívja az olvasót. Hogyan veszítheti el a súlyát egy királykisasszony? Könnyű-e a gyermekkora? Milyen az élet egy királyi családban, ahol a kamasz lány ráadásul még súlytalan is? Vajon eljön-e a herceg, akit egyáltalán nem vár? Az eredeti angol humorral fűszerezett történet gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt letehetetlen olvasmány. 9–99 éves korig ajánljuk, kamaszlányoknak különösen is.

Milyen hatalmas a mi Istenünk! – Louie Giglio

5.450 Ft
Csodálkozzunk rá együtt Isten nagyságára tudományos tények, érdekes feladatok, fényképek és mókás grafikák segítségével! Ebben a 100 újabb áhítatban is Isten kezének munkáját fedezhetjük fel – a távoli galaxisoktól kezdve a mikroszkopikus világig.

Leírhatatlan – Louie Giglio

4.900 Ft
Ez a könyv a teremtett világ fenségét mutatja be tudományos tények, egyedi grafikák és fényképek segítségével. A 100 áhítat arra hív, hogy jobban megismerd Istent mint alkotót: a világűr, galaxisok, bolygók és csillagok. a Föld, bolygónk szerkezete, óceánjai és időjárása.

Isten lenyűgöző teremtett világa – Louie Giglio

5.450 Ft

Isten lenyűgöző teremtett világa mögött egy végtelenül hatalmas és csodálatos Alkotót ismerhetsz meg.
Csatlakozz te is Louie Giglióhoz, és fedezd fel, miért fehér a hó, mi okozza a tengerek rejtélyes tejfehér ragyogását, és mik azok a kóbor bolygók!