Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ássunk mélyebbre! – Eszköztár a Biblia kincseinek feltárásához – Nigel Beynon – Andrew Sach

3.250 Ft 2.600 Ft
20%
Az akció időtartama: 2022. 02. 09. - 2022. 12. 31.
Menny.:db
Gyártó: Budapesti Kortárs Keresztény Intézet
Szállítási díj: 2.320 Ft
Várható szállítás: 2022. október 03.
Raktárkészlet 1: 91 db raktáron

Leírás

Amikor a Biblia olvasásáról és megértéséről van szó, nem keresztény emberek és néhány hívő is sokszor egy veszélyes szófordulatot használ: „Nos, ez a te értelmezésed.” Való igaz, hogy megfelelően körültekintő értelmezés nélkül szinte bármit „mondhat” a Biblia. Ez a kötet abból a meggyőződésből született, hogy van helyes és van helytelen módja a Biblia értelmezésének, és a szerzők segítenek abban, hogy helyesen tudjuk olvasni a Bibliát.

Az Ássunk mélyebbre! tizenhat olyan „szerszámot” kínál az olvasóknak, melyek segítségével bármely bibliai igeszakasz mélyére hatolva fedezhetik fel azt a jelentését, amely megfelel a bibliai szerző eredeti szándékának. Példákon keresztül mutatja be, hogy az egyes eszközök miként segíthetik az olvasót abban, hogy valami izgalmasra és fontosra bukkanjon egy-egy szövegben. Az Ássunk mélyebbre!" feladatok pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy begyakoroljuk az adott eszköz használatát. A könyv tömörsége és könnyen olvasható formátuma ideális minden olyan keresztény számára, aki a legtöbbet szeretné kihozni a Bibliából, Isten szavának a pontos megértésére törekedve.

Nigel Beynon a londoni St. Helen's Bishopsgate ifjúsági lelkészeként ismerkedett meg és dolgozott együtt Andrew Sach-hal. Mielőtt ezt a könyvet megírták, három éven át együtt szolgáltak, hirdetve az evangéliumot ebben a gyülekezetben a diákok között. Andrew Sach teológiát tanult a londoni Oak Hill Collage-ban, jelenleg pedig a Londonban található greenwichi Grace Church lelkésze és a Cornhill Training Course oktatója.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

ISBN szám 978-615-01-4125-1
Kiadás éve 2022
Kiadó Budapesti Kortárs Keresztény Intézet
Kivitel kartonált
Kötés puhakötés
Méret 135 x 205
Oldalszám 184