Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ássunk mélyebbre! – Eszköztár a Biblia kincseinek feltárásához – Nigel Beynon – Andrew Sach

3.250 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 334165
Cikkszám: SKIH002-NBAS-ÁM
Elérhetőség: 96 db raktáron
1
Gyártó: Budapesti Kortárs Keresztény Intézet

Leírás és Paraméterek

Amikor a Biblia olvasásáról és megértéséről van szó, nem keresztény emberek és néhány hívő is sokszor egy veszélyes szófordulatot használ: „Nos, ez a te értelmezésed.” Való igaz, hogy megfelelően körültekintő értelmezés nélkül szinte bármit „mondhat” a Biblia. Ez a kötet abból a meggyőződésből született, hogy van helyes és van helytelen módja a Biblia értelmezésének, és a szerzők segítenek abban, hogy helyesen tudjuk olvasni a Bibliát.

Az Ássunk mélyebbre! tizenhat olyan „szerszámot” kínál az olvasóknak, melyek segítségével bármely bibliai igeszakasz mélyére hatolva fedezhetik fel azt a jelentését, amely megfelel a bibliai szerző eredeti szándékának. Példákon keresztül mutatja be, hogy az egyes eszközök miként segíthetik az olvasót abban, hogy valami izgalmasra és fontosra bukkanjon egy-egy szövegben. Az Ássunk mélyebbre!" feladatok pedig lehetőséget nyújtanak arra, hogy begyakoroljuk az adott eszköz használatát. A könyv tömörsége és könnyen olvasható formátuma ideális minden olyan keresztény számára, aki a legtöbbet szeretné kihozni a Bibliából, Isten szavának a pontos megértésére törekedve.

Nigel Beynon a londoni St. Helen's Bishopsgate ifjúsági lelkészeként ismerkedett meg és dolgozott együtt Andrew Sach-hal. Mielőtt ezt a könyvet megírták, három éven át együtt szolgáltak, hirdetve az evangéliumot ebben a gyülekezetben a diákok között. Andrew Sach teológiát tanult a londoni Oak Hill Collage-ban, jelenleg pedig a Londonban található greenwichi Grace Church lelkésze és a Cornhill Training Course oktatója.

ISBN szám 978-615-01-4125-1
Kiadás éve 2022
Kiadó Budapesti Kortárs Keresztény Intézet
Kivitel kartonált
Kötés puhakötés
Oldalszám 184

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 02. 14.