Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A köszönöm ereje – Joyce Meyer

3.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KOIMM-JM-KOSZO
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Immánuel Alapítvány

Leírás és Paraméterek

Élj hálás életet, és fedezd fel, hogy akármilyen zűrös is az élet, Isten csoda széppé tudja tenni!

Minden pillanatunk értékes ajándék Istentől. Nem mindig tudjuk irányítani azt, ami velünk történik, de dönthetünk úgy, hogy a hálás gondolkodást választjuk, minden egyes pillanatunkat örömmel telve éljük, és bízunk abban, hogy Isten beteljesíti élettörténetünk végső célját.

A köszönöm erejében Joyce Meyer bibliatanító, számos sikerkönyv szerzője arra biztat, hogy legyen hálás szívünk, és ez a hálás szív vezessen mindennapi tetteinkben és reakcióinkban. Ha hálás hozzáállást választunk, és rendszeresen köszönetet mondunk, az nemcsak segít teljes mértékben felismernünk, hogyan munkálkodik Isten az életünkben, hanem a terheinken is könnyít, és új szemléletmóddal
ajándékoz meg. A hálaadás aktív gyakorlása a kulcs ahhoz, hogy megszabaduljunk a keserűségtől, a kudarcérzéstől, és át tudjuk venni a legjobbat, amit Isten elkészít a számunkra.

A könyvben található rengeteg gyakorlati bölcsesség és felemelő biztatás segít minden egyes napot azzal a tudattal élnünk, hogy Isten mindig mindent a javunkra munkál.

ISBN szám 9786156017406
Kiadás éve 2022
Kiadó Immánuel Alapítvány
Méret 140 x 205mm
Oldalszám 188

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!