Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A hópárduc felesége – Révész Szilvia

3.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: SKKE059-HOPARD
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Harmat Kiadó

Leírás és Paraméterek

Erőss Zsolt és Sterczer Hilda története akkor is magával ragad, ha még sosem másztunk a negyedik emeletnél magasabbra, de akkor is, ha már olvasztottunk liofilizálódott havat nyolcezer méteren. Mert ez a könyv nem (csak) a hegymászásról és a hegymászóknak szól.

Szól a romantikus lelkűeknek, akik kíváncsiak, milyen lehet egy vakrandi egy világítóan kék szemű, feltűnően jóképű, neves extrém sportolóval. De azoknak is, akik az évfordulókat elfelejtő, későn hazaérő, folyton fáradt párjuk miatt elégedetlenek, vagy a síró kisbabájukkal a kezükben azon elmélkednek, mennyire csapnivaló szülők. Szól azoknak, akik nemrég elvesztettek valakit, és a gyászfolyamat valahol elakadt, de azoknak is, akik a tragédián túljutva, az újrakezdés küszöbén az identitásukat próbálják újjáépíteni. Ugyanúgy megszólítja a félelmetesen egyhangúnak tűnő felnőtt élet elől menekülő fiatalt, mint a lét értelmét boncolgató idősebb korosztályt. Akkor is érdemes a Hópárduc feleségével tartani, ha akár egyszer is elgondolkodtunk: vajon van-e valaki odafent, a nyolcezreseken is túl, aki a szívén viseli a sorsunkat, és vajon elér-e a keze egészen a mi kezünkig?

Révész Szilvia interjúkötetében két bátor ember lebilincselő története bontakozik ki előttünk, akik nem féltek szembenézni magasságokkal és mélységekkel, hanem mertek élni – annak minden következményével együtt.

A Hópárduc felesége interjúkötet ihletéséből született meg a Magasságok és mélységek című film, amelyet a 2022. szeptemberi CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon láthatnak először a nézők Pál Emőke és Trill Zsolt főszereplésével.

A Magasságok és mélységek filmpremierére készült különleges kiadás filmes borítóval és a rendező előszavával!

ISBN szám 978-963-288-725-8
Kiadás éve 2022
Kiadó Harmat Kiadó
Kivitel kartonált, füles
Méret 148 x 210mm
Oldalszám 144

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!